EN
alla kategorier

Företagsprofil

Hem>Om HNAC>Företagsprofil

HNAC Technology Co., Ltd. (aktiekod: 300490) är ett stort börsnoterat koncernföretag som tillhandahåller övergripande lösningar för vattenskydd, elkraft, miljöskydd och vattenrening och industriell kontroll etc. HNAC har 6 baser i Changsha, Peking, Wuhan och staden Shenzhen, Kina, som har utländska filialer och kontor i Centralafrikanska republiken, Chile, Pakistan, Indonesien, Uzbekistan och Zambia.


HNAC har en global marknadsandel av automationsstyrningsutrustning för kraftverk och pumpstationer, dvs FN:s industriutvecklingsorganisation International Small Hydropower Center Control Equipment Manufacturing Base. HNAC är medlem i International Hydropower Association och auktoriserad som huvudansvarig för mer än 10 kinesiska nationella industristandarder inom vattenvård, vattenkraft och ny energi.


HANC har nästan 30 års erfarenhet av projektimplementering, med omfattande servicemöjligheter såsom kartläggning och design, utrustningstillverkning, ingenjörsimplementering, intelligent drift och underhåll samt investeringar och finansiering.

Heta kategorier