EN
alla kategorier

Projekt för miljöskydd och vattenrening

Hem>Ingenjörsentreprenör>Projekt för miljöskydd och vattenrening

Projekt för miljöskydd och vattenrening

Projekt för miljöskydd och vattenrening


HNAC kan tillhandahålla hela entreprenadtjänsten inklusive design, upphandling och konstruktion, vi tillhandahåller även finansiering baserat på kundernas krav.

Vi har deltagit i massor av EPC-projekt för avloppsrening, inklusive kommunal rening av avloppsvatten, rening av lakvatten av deponier, rening av avloppsvattenåtervinning, industriell vattenrening etc. Vi kan också designa och bygga kommunala vattenförsörjningsprojekt, kranvattenförsörjningsprojekt, stadsvattenförsörjningsprojekt, landsbygdsprojekt för dricksvattensäkerhet etc.

Skicka förfrågan
Ansökan
Stadens vattenförsörjning
Landsbygdens dricksvatten
Integrering av vattenförsörjning i städer och på landsbygden
Booster pumpstation, sekundär vattenförsörjning
Kommunal avloppsrening
Rening av avloppsvatten från kommunen
Rening av avloppsvatten inom pappersindustrin
Fördjupad behandling inom läkemedelsindustrin
Rening av avloppsvatten inom järn- och stålindustrin
Petrokemisk rening av avloppsvatten
Heltäckande avlopp i industriparken m.m
Typiskt projekt
 • pr01
  Kommunal vattenförsörjningsbehandling-Nanjing Beihekou vattenverk

  Beihekou Water Plant är den första inhemska vattenanläggningen designad och byggd helt av kineserna och den största i Nanjing och en av de största vattenanläggningarna i Kina. Med vattenförsörjningsskalan på 1.2 miljoner t/d försörjer den mer än hälften av vattnet i stadsområdet Nanjing. Den använder metoden för flockning och sedimentering + filtrering och desinfektion som huvudprocess, och det automatiska kontrollsystemet för hela anläggningens övervakning.

 • pr02
  Kommunal avloppsrening-Changsha Kaifu District avloppsanläggning

  Projektkapaciteten höjdes till 300,000 1 ton/dag och avloppskvaliteten nådde nivå 3-standard efter uppgradering. Den använder MSBR+BAF för huvudprocessen och DCS för att realisera XNUMXD-övervakning.

 • 石化-利华益炼油 副本
  Industriellt avloppsvattenrening-Lihuayi Group avsaltat vattensystem

  Projektet, med en kapacitet på cirka 4000 XNUMX m³/h och MMF+UF+DRO+EDI som huvudprocess, är för närvarande ett av de största projekten som använder Full Membrane Method i Kina och det första projektet som använder Yellow River-vatten som vattenkälla fullmembranmetod för att producera avsaltat vatten som matarvatten för pannan.

 • 湘醴盐化 副本
  Industriell renvattenbehandling——Xiangli Salination and Salt-making System Renovation Project i Hunan

  Projektet är installerat med en uppsättning 1MW ångturbingeneratorer och designad med en 15x2t/h avsaltat vattenstation som använder multimediafilter + ultrafiltrering + tvåstegs omvänd osmos + EDI-process för att producera påfyllningsvattnet för 40 uppsättningar av 2t/h medeltemperatur och medeltryck (75Mpa, 3.82°C) CFB pannenheter. Kvaliteten på det processade vattnet efter behandling uppfyller kraven i GB/T 450-12145.

 • 晨鸣纸业 副本
  Återanvändning av återvunnet vatten - Chenming Group EPC-projekt för återvunnet vattenåtervinning

  Med en kapacitet på 110000 70 m³/d är det det största vattenåtervinningsprojektet inom pappersindustrin i Kina med en återvinningsgrad på mer än 19.04 %, en vattenförbrukning på 19.04 miljoner m³/år och en minskning av avloppsutsläppen med XNUMX miljoner m³/år.

 • 蒙西工业园 副本
  Nollutsläpp - Mengxi industriparks avloppsrening och nollutsläppsprojekt

  Det totala planerade området för Mengxi Industrial Park är 140k㎡. På begäran av den lokala miljöskyddsbyrån bör avloppsvattnet från reningsverket i parken återanvändas men inte släppas ut och den koncentrerade saltlösningen avdunsta men inte släppas ut. HNAC och Grant, dess dotterbolag, tillhandahöll avancerad rening och nollutsläppslösningar för avloppsvatten för projektet.

 • 苏银工业园
  Projekt för återanvändning av vatten i Yinchuan Suyin Industrial Park

  Projektet, med en skala på 12,500 XNUMX m³/d, använder ultrafiltrering + tvåstegs omvänd osmos + MVR-indunstning och kristallisering som huvudprocess för att regenerera den bakre delen av avloppsreningsverket. Vattenkvaliteten efter behandlingen når standarden för jordytan III.

UNDERSÖKNING

Heta kategorier