EN
alla kategorier

Nyheter

Hem>Nyheter

[Goda nyheter] HNAC Maoming Binhai Nytt område kranvatten Investment Company Underhållsserviceprojekt officiellt lanserat

Tid: 2020-12-18 Träffar: 263

Vattenförsörjningsprojektet i Maoming Binhai New Area investerades och konstruerades av Maoming Binhai New Area Urban Investment and Development Co., Ltd., och EPC:s huvudentreprenör för Maoming Project Department of China Railway Seventh Bureau Xi'an Company. HNAC tillhandahöll all elektromekanisk utrustning, mjukvaruplattformar och utrustningsstödjande tjänster för projektet. Vilket har slagit rekordet på kortast byggtid för liknande projekt.

图片 1

[HNAC når stor prestation] Guangdong Maoming Binhai New Area Water Plant Project slog rekordet för den kortaste byggtiden för liknande projekt i Guangdong-provinsen

Oavsett om det handlar om att resa tusentals mil till projektplatsen under epidemin för att säkerställa projektets framsteg, eller att koordinera kundens rimliga schema för att slutföra vattenförsörjningsuppgiften under byggprocessen, har professionalismen och rigoriteten hos HNAC-projektets tekniska team vann enhälligt beröm från kunderna. Under perioden inspekterade kunden företagets intelligenta drift- och underhållshanteringstjänster, erkände företagets teknik- och ledningsnivå i hög grad och undertecknade ett projektunderhållskontrakt för att ytterligare fördjupa samarbetet.

Enligt projektets egenskaper och omfattning etablerade företaget HNAC Technologys Maoming Binhai New Area Tap Water Project Department, utrustad med projektledare, utrustningsunderhållsingenjörer och tekniska utbildningsingenjörer för att tillhandahålla underhållstjänster för projektutrustning och för att tillhandahålla rent vatten regelbundet i enlighet med kvalitetsstandarderna för vattenrening. Samtidigt gav HNAC teknisk utbildning till ägarens relevanta personal och arbetade med kunder för att bygga upp Binhai New Area Water Plant till ett benchmark-vattenförsörjningsföretag i Maoming.

图片2 副本

På morgonen den 14 december hölls öppningsceremonin för den tekniska utbildningsklassen som syftar till att förbättra den professionella nivån för relevant personal som en del av den nuvarande underhållstjänsten på Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd. (nedan kallat som "Vatten Investment Company"). Yang Houde, generaldirektör för investeringsbolaget, Wu Xiaofang, biträdande chef för HNAC:s intelligenta drift- och underhållsavdelning, och Li Donglin, biträdande chef för vattenvårdsavdelningen, deltog i aktiviteten. Ceremonin leddes av Cai Tingting, direktör för Integrated Management Department of Water Investment Corporation.

图片3 副本

Yang Houde, general manager för vatteninvesteringsbolaget, påpekade att vatteninvesteringsbolaget borde baseras på behoven hos utvecklingen av vattenindustrin i Binhai New Area, och sträva efter att bygga en högkvalitativ vattenförsörjningsdrift och drift plattform i Binhai New Area. Det är nödvändigt att ta underhållstjänsten för vattenanläggningar som tillhandahålls av HNAC som en möjlighet att träna vattenanläggningens drift- och ledningstalanger och ryggradskrafter för att uppnå oberoende drift av vattenförsörjningssystemet, säker produktion och underhållsledning.

图片 4

Som ledare för multi-energy IoT-teknik är HNAC fast besluten att vara "ägarnas ögon och hjärna", tillhandahålla diversifierade och skräddarsydda förstklassiga intelligenta drift- och underhållstjänster och tillsammans skriva ett nytt kapitel i vattenförsörjningsbranschen i Binhai nya område.


 Vidare läsning:


Maoming Binhai New Area Water Supply Project (EPC) Den nybyggda vattenanläggningen ligger i korsningen mellan Maoming Port Avenue och 325 National Road i Binhai New Area. Den totala markförvärvsytan är cirka 109 tunnland. Vattenanläggningens totala designskala är 100 tusen m³/d. Byggskalan för detta projekt är 50 tusen m³/d. Projektet använder det intelligenta vattenbehandlingssystemet MTC-3W för att styra hela produktionsprocessen, som involverar flera stora, inklusive elektrisk, mekanisk och vattenrening. Drift, drift, underhåll, felhantering och underhåll av utrustningen behöver utrustas med professionella kvalifikationer och mer Driftledningspersonal med hög akademisk nivå, drift- och underhållskompetens. HNAC tillhandahåller intelligenta underhållstjänster för vattenanläggningen i Binhai New Area genom teknisk utbildning + utrustningsunderhåll för att säkerställa effektiv och säker drift av utrustning och system.

Föregående: [Retrograd, segel] HNAC Nauru Smart Grid-projektet startade smidigt

Nästa: HNAC Technology undertecknade framgångsrikt EPC-projektet i Tanzanias transformatorstation

Heta kategorier