EN
alla kategorier

Transformatorstationsprojekt

Hem>Ingenjörsentreprenör>Transformatorstationsprojekt

Transformatorstationsprojekt

Transformatorstationsprojekt


Vi utför transformatorstation EPC ingenjörsprojekt, tillhandahåller transformatorer, växlar, vakuumkretsar, stötsäker utrustning etc. Vi gör även installation av utrustning, felsökning och teknisk utbildning till operatörerna.
Vi kan designa och bygga växelstationen, seriekompensationsstationen, transmissionsledningen; tillhandahålla service för installation av utomhusbrytare och ställverk samt felsökning.   

Skicka förfrågan
Ansökan
Centraliserade vindkraftsparker
Delvis decentraliserade vindkraftsparker
Bostadsområde
Urban samhällsomvandling
Livliga centrum
Bilproduktion
Järn- och stålmetallurgi
Bygg och fastigheter
Byggnadsströmförsörjning m.m
Typiskt projekt
 • 1. 金驰能源材料有限公司110kV变电站EPC总承包 副本
  110kV transformatorstation EPC entreprenadprojekt för Jinchi Energy and Material Co., Ltd.

  Kapaciteten för detta projekt är 1×40 MVA +1×31.5MVA. HNAC förser projektet med design, utrustningsproduktion, installation och driftsättningstjänster och fullgör engångskraftöverföringen för projektet inom 6 månader.

 • d5ab346746deb94d004ca648b8ab05c 副本
  90 kV/10 kV transformatorstation i SOMETA, Senegal

  SOMETAs 90kV/10kV transformatorstation ligger i Dakar, Senegals huvudstad. Transformatorstationen behöver komplettera två 90kV inkommande ledningar, 6 utgående ledningar för 10kV och installation och driftsättning av en 8 MVA huvudtransformatorutrustning.

 • 手机型号去掉-3.青海湘和有色金属有限责任公司整体技术升级改造110kV变电站项目 副本
  Övergripande teknisk uppgradering och transformation 110kV transformatorstationsprojekt

  Detta projekt är 110kV transformatorstationsbyggprojekt för Qinghai Xianghe Nonferrous Metals Co., Ltd:s övergripande uppgradering och transformation, den ofarliga behandlingen av zinksmältningsavfall och omfattande återvinning av värdefulla metaller. HNAC tillhandahåller primär och sekundär design, skydd, mätning och kontroll av hela stationen, systemförsörjning och produktinstallation och driftsättning, projektet togs framgångsrikt i drift efter att ha slutfört omvandlingen och konstruktionen av hela stationen inom 3 månader.

 • 4. 瓮安龙马磷业110kV变电站项目 副本
  Weng'an Longma Phosphorus Industry 110kV transformatorstationsprojekt

  Detta projekt är ett 110 kV transformatorstationsbyggande för det omfattande utnyttjandet av gul fosforgas från Longma Phosphorus Industry Co., Ltd. HNAC tillhandahåller design, leverans, installation och driftsättning av det nyligen tillagda intervalldatorövervakningssystemet och skyddsmätning och kontroll systemet på denna webbplats. Projektet sattes framgångsrikt i drift och leverans av el efter tre månaders renovering och byggnation.

UNDERSÖKNING

Heta kategorier